Awareness of Depression, 5 do's & don'ts

Dank voor je interesse in ons e-book.

Er is een Nederlandse en Engelse versie. Scrol naar beneden voor jouw gewenste keuze.

Thank you for your interest in our e-book.

There is a Dutch and English version. Scroll down for your desired choice.

Reviews:

“Mooi document waar ik duidelijk kan zien en lezen dat het met liefde is gemaakt en dat jullie liefde alles voor elkaar heeft gekregen.
“What ever it takes” heb je letterlijk en figuurlijk gedaan voor je dochter en dat lijkt gewoon maar dat is het niet.”

“Mooi om te zien dat in een prachtig vorm gegeven document, dat het verhaal echt versterkt, andere mensen zichzelf kunnen herkennen en leren om met depressiviteit op een juiste wijze mee om te gaan.”

“Ik kom teveel mensen tegen met kinderen die hetzelfde hebben. Ik vind jullie gratis e-book een heel goed initiatief! Alle do’s & don’ts zijn heel waardevol en alles dat kan helpen om een depressie, en alles wat daar het gevolg van kan zijn, te verzachten of op te lossen is het proberen waard! Super initiatief!”

Waarom dit e-book?

Veel mensen in onze omgeving stellen ons de vraag waarom wij dit e-book hebben geschreven. Maar ook komen er steeds meer mensen op ons pad die óf zelf in een depressie zitten, óf iemand (vaak heel dichtbij) kennen die in een depressie zit of er dreigt in te komen. Deze groep mensen vraagt ons dan wat ze het beste kunnen doen. Zowel degene die depressief is, als degene die machteloos staat toe te kijken hoe de ander wegglijdt.

Lees het in ons e-book.

Download e-book (Nederlands)
Awareness of Depression
Vul hier je naam & email in
DOWNLOAD HIER
close-link

Why this e-book?

Many people in our area ask us why we write this e-book. Because we see more and more people who either are in a depression themselves, or who know someone (mostly in their inner circle)) who is in a depression or close to getting depressed. This group of people ask us what they can do best. Both the person who is depressed and the one who is powerless to watch how the other person slips away.

Read it in our e-book.

Download e-book (English)
Awareness of Depression
Fill in your name & email
DOWNLOAD HERE
close-link

2018 Studio Chi | Alle rechten voorbehouden

Awareness of Depression
Vul hier je naam & email in
DOWNLOAD HIER
close-link
Awareness of Depression
Fill in your name & email
DOWNLOAD HERE
close-link