Power Chi Training

Wil jij meer overvloed, succes en geluk aantrekken in je leven?

Gebruik je eigen unieke kracht om je leven te transformeren. In slechts 4 uur leer jij hoe jij je eigen kracht kan ontgrendelen om meer overvloed, succes en geluk aan te trekken in je leven.

De Power Chi Training is ontwikkeld om jouw unieke persoonlijke kracht te ontgrendelen om meer overvloed, succes en geluk in je leven aan te trekken. Aan het eind van de training ga jij naar huis met inzicht in jouw doelen en waardes op basis van jouw persoonlijke kernwaarden, numerologie en met een eigen visionboard. Dit visionboard gaat jouw leidraad zijn bij iedere keuze die je vanaf nu gaat maken in je leven. De training wordt gegeven door Petrie van Dorp.

Voor wie?

Deze training is zeer interessant voor coaches/therapeuten, leraren/leraressen en voor iedereen die klaar is om de volgende stap te maken in zijn/haar leven. Maar ook als je nieuwsgierig bent naar wat jouw kernwaarden zijn, jouw persoonlijke geluksgetal en hoe je deze berekent of gewoon een leuke creatieve middag wilt meemaken ben je natuurlijk van harte welkom.

Kosten:
€ 99,- excl. BTW, inclusief trainingsmateriaal, koffie/thee/fris en lunch. Eventuele allergieën graag bij inschrijving doorgeven.

Locatie:
Studio Chi
Bud Abbottstraat 18
1325 CP Almere-Stad

GRATIS parkeren voor de deur (blauwe schijf)

Data:

7 maart 2020

Meer info?

Voor meer informatie of inschrijving neem contact op via petrie@studio-chi.nl of 06-14 50 60 22 of vul onderstaand formulier in.