Wie ben ik?

Mijn naam is Petrie van Dorp, spreker, auteur en energetisch therapeut. Als gecertificeerd Reconnective Healer en internationaal gecertificeerd Feng Shui Expert mag ik met de nieuwste energieën van deze tijd werken.  Ook schrijf ik interviews voor verschillende magazines, ben ik columniste en auteur van mijn boek The Power to Believe in You.

BESTEL HIER MIJN BOEK

Nadat ik vele jaren als Personal Assistent in de media gewerkt had ben ik gaan doen waar mijn hart ligt. De wereld een beetje mooier en vrolijker maken. En waar kan je beter beginnen dan bij jezelf? Door flink met mezelf aan de slag te gaan, hulp te vragen en te accepteren van anderen en veel trainingen te volgen heb ik mezelf beter leren kennen en zit ik heerlijk in mijn vel. En dat straal je uit naar de buitenwereld. En dat wilde ik andere ook laten ervaren. Vanaf januari 2018 ben ik gestart met mijn eigen praktijk, Studio Chi. Iedere dag sta ik nu zelf met veel plezier in mijn eigen studio andere mensen te helpen om ook lekkerder in hun vel gaan zitten. Zowel geestelijk als lichamelijk. Lichamelijk gaan ze strakker in hun vel zitten, geestelijk gaan ze lekkerder in hun vel zitten. En dat is wat ik nu doe. Met heel veel passie en liefde. Vooral liefde.

Mijn missie: 
Het is mijn missie om jou weer terug in balans te brengen, zodat jij je mooiste leven kan leven. Want als jij letterlijk goed in je vel zit, straal jij dat uit naar de buitenwereld. Waardoor ieder mens de wereld een stukje mooier kan maken.

Mijn visie: 
Een goede balans in lichaam en geest vormt energie. Universele energie zorgt voor goede balans in lichaam en geest.
Door deze energieën op elkaar af te stemmen en samen in balans te brengen is de cirkel rond en kan de universele energie blijven stromen, waardoor alle mooie unieke eigenschappen naar buiten gaan komen.

Ontmoet ik je binnenkort in mijn praktijk?

 

Luister hier naar de podcast over Authenticiteit, Vrijheid en Leiderschap

[KLIK HIER]

Bekijk hier de video van mijn interview over Authenticiteit, Vrijheid en Leiderschap

[KLIK HIER]