Wie ben ik?

Mijn naam is Petrie van Dorp, practitioner van Reconnective Healing en The Reconnection®, lichtwerker en eigenaresse van Studio Chi. Als klein meisje al, merkte ik dat ik anders was dan mijn klasgenootjes en de vriendinnen die ik had. Ik was sowieso altijd de langste van de klas en daarmee opvallend, maar mensen keken –voor mijn gevoel- altijd op een andere manier naar mij dan naar anderen. Dat werd nog eens bekrachtigd door opmerkingen van mijn familie met als ‘wanneer jij de kamer binnenkomt dan eis je direct alle aandacht op’. Dit terwijl ik niets zei en alleen maar keek. Ik begreep het niet waardoor deze opmerkingen negatief bij mij binnenkwamen. Maar ook mijn omgeving begreep het niet en wist niet goed wat ze ermee aan moesten. Nadat ik kinderen had gekregen en wanneer zij zich pijn deden, begonnen mijn handen te tintelen, zo erg zelfs dat het ook bij mij pijn deed. Ook dit begreep ik niet. Jaren van omzwerving gingen voorbij. Op zoek naar antwoorden en op zoek naar mezelf. Deze periode waarin ik veel heb meegemaakt, heeft mij de kracht gegeven te kunnen doen wat ik nu doe, tot voordeel van mezelf én anderen.

 “Tegenspoed dwingt ons om sterker te worden”

zegt Doreen Virtue. Er zijn veel negatieve ervaringen op mijn pad gekomen. Ik ben onderworpen aan zowat elke pijnlijke situatie die je maar kunt bedenken. Toch, in plaats van verbitterd te worden, ben ik gegroeid naar een sterkere vrouw en wijzer geworden door elke ervaring. In feite heb ik geleerd dat wanneer je met je rug tegen de muur staat, je geduwd wordt naar je innerlijke kracht. 

En toen kwam ik in aanraking met Eric Pearl en alle puzzelstukjes vielen op hun plaats. Tijdens mijn eigen Reconnection hoorde ik heel duidelijk een stem die zei:

“It’s time to shine Sister, use your energy and light to help others”

En dat is wat ik nu doe. Met heel veel passie en liefde. Vooral liefde.

Er is niets ‘zweverigs’ aan werken met energieën. Energie is niet tastbaar, maar wel aanwezig. De warmte van zonnestralen is ook niet tastbaar, maar wel voelbaar en ook zeker aanwezig. 

Mijn missie: 
Als gecertificeerd Reconnective Healer mag ik met de nieuwste energieën van deze tijd werken. In deze vorm van healing raak ik je niet aan. De energie stroomt via mijn handen naar je toe waardoor je lichaam meer in balans komt met je geest. Maar ook jouw zelfherstellend vermogen wordt hierdoor geactiveerd. Het is mijn missie om jou weer terug in balans te brengen, zodat jij je mooiste leven kan leven.

Mijn visie: 
Een goede balans in lichaam en geest vormt energie. Universele energie zorgt voor goede balans in lichaam en geest.
Door deze energieën op elkaar af te stemmen en samen in balans te brengen is de cirkel rond en kan de universele energie blijven stromen, waardoor alle mooie unieke eigenschappen naar buiten gaan komen.

Ontmoet ik je binnenkort in mijn praktijk?

 

Luister hier naar de podcast over Authenticiteit, Vrijheid en Leiderschap

[KLIK HIER]

Bekijk hier de video van mijn interview over Authenticiteit, Vrijheid en Leiderschap

[KLIK HIER]